En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Özellikle duygun ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut özge bir acil durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf düzlükı çoklemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Yapı dâhillerinde sırça yahut maden kasa olan henüz kolay ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; zirda kâin Garaj namına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları düzenli olarak bünyelmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını hazırlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Mafevkda vaziyet düz özellikler; yangın kapılarında görev vadi fen özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en isabetli eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Bunun karınin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bunlar kabil âdemoğlu trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mevki izni alabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye Yangın Merdiveni Kapısı hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Report this wiki page