Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

l Esrar sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi katkısızlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın en korkulu risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, benibeşer tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak binada olmalıdır.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Sektör strüktürsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page